Despre

  
Eu sunt Alexandra Shine. Si una din pasiunile mele este mancare buna:))) si gătitul:))). Am descoperit pasiunea aceasta fata de mancare din copilărie. Iar dupa am devenit foarte curioasa cum sa fac aceste minuni culinare. Am inceput sa gatesc si recunosc, ca nu mi a fost usor:))) Am facut multe dezastre in bucatarie. Iar dupa treptat treptat am inceput sa fac mici succese in bucatarie. Bineînțeles ca mi au crescut aripile. Si am inceput sa gatesc „la greu”. Nu mi era frica de nimic. Chiar am acumulat experiența. Si prietenii mei mi au convins sa particip la emisiunea culinara MasterChef Romania, unde, spre mirarea mea am ajuns destul de departe:))). 

Dupa am inceput sa colaborez cu diferite restaurante din Bucresti, am creat meniuri, evenimente, serate speciale, master class si etc. Si acum gatesc in fiecare zi acasa si unde ma duce valul:)))). Si aici vreau sa va împărtășesc cu voi diferite Rețete, făcute de mine cu dragoste. 

Din start spun ca nu am talent de fotograf:))) asa ca sa nu aveti va rog mari așteptări de la pozele mele. Dar in schimb va propun Rețete diferite, accesibile si cel mai important verificate de mine :)))

P.S. Toata ortografia a autorului ramane neschimbata, ca el ( autor) nu are un corector:)))) Si nici nu vorbește foarte bine limba romana:))) Sa nu va supărați:))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s